OVER MIJ

Mijn naam is Gea, ik ben 52 jaar getrouwd, moeder van een dochter van 23 en bonusmoeder van een dochter van 17.

Ik woon ik in het prachtige Hoogezand met hond Buddy en kat Diesel. Naast hsp-coach, Vitaliteitscoach, Voetreflextherapeut, werk ik parttime bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). 

Ik ben een enorme fan van de natuur, yoga en meditatie en alles wat met universele energie te maken heeft. . Je zult in mijn stories op sociaal media daar ook geregeld wat van terugzien.

Naast de opleidingen Voedingsdeskundige, Vitaliteitscoach, Voetreflexologie, Wandelcoach en Aromatherapie volg ik momenteel  de opleiding tot Energetisch Therapeut. (2022)

Ik weet hoe jij je voelt

Ik weet hoe het voelt om de balans totaal kwijt te zijn, alsof je je op drijfzand begeeft. Geen concentratie, geen energie, niet te veel prikkels kunnen hebben, bang controle te verliezen en  daardoor juist meer wllen controleren.

In 1996 kreeg ik een whiplash. Van een op andere dag kon ik nog geen kopje vasthouden zonder dat het pijn deed. Ik kende mezelf niet meer, want als regelneef moest ik ineens alles uit handen geven. Revalidatie heeft mij veel geleerd.

Die balans kreeg in 2011 nogmaals een flinke deuk, door een burn-out. Na een aantal sterfgevallen in mijn nabije omgeving, zei mijn lichaam: ‘Stop Gea, zo gaat dat niet verder.’

Wees lief voor jezelf

Als hoog sensitief en empathisch persoon vond ik het een uitdaging om echt naar mijn lichaam te luisteren en ernaar te handelen, toch ging ik ervoor.

Ik ging mijn grenzen, mijn mening duidelijker aangeven, wat in 2013 resulteerde in een scheiding. Dit heeft mijn persoonlijke ontwikkeling naar een bewust leven in een sneltreinvaart gebracht.

Tijdens mijn ontdekkingstocht ontdekte ik dat bewust leven voor mij een leven is met de natuur en met het universum en al het moois dat zij geeft. Hierdoor weet ik mijn balans meer dan ooit te behouden, omdat ik nog fijner ben ingetuned op mijn lichaam en geest. Iets wat ik miste in de revalidatie die ik volgde tijdens mijn whiplash en mijn burn-out.

Voor mij het sein om mijn gekraakte code uit te dragen:

hier ga ik meer vrouwen mee helpen!  

In mijn programma’s leer je lief te zijn voor jezelf, geef ik je tools om je balans te vinden in werk, privé en persoonlijke ontwikkeling.

Je gaat weer genieten van het leven en plezier beleven, want dat is het leven!

Door al mijn persoonlijke ontwikkelingen ben ik meer open gaan staan voor ingevingen vanuit het universum en meer intuïtief gaan leven, waardoor ik weet hoe ik het beste iemand kan helpen.

 

Scroll naar boven