Programma's/Trajecten

Hsp-coaching

Je vind het lastig om je grenzen te voelen of dit aan te geven.
Je hebt tijd nodig om je op te laden of zelfs te functioneren.
Je voelt sferen en stemmingen van anderen goed aan.
Mensen kunnen altijd bij je terecht, want je bent een goede luisteraar.
Je hebt moeite met grote groepen mensen, je wordt hierdoor vaak overprikkeld en overweldigd.
Harde geluiden komen anders bij jou binnen.
Je houdt alles in de gaten en ziet en hoort alles*
Je wordt diep geraakt door muziek, kunst of natuur?
Je kunt slecht tegen mensen die nep of niet oprecht zijn.

Grote kans dat je hoogsensitief bent wanneer je op de meeste vragen ja kunt beantwoorden.

Ongeveer één op de vijf mensen is een hoogsensitief persoon. Bij hoogsensitiviteit zijn je zintuigen en zenuwstelsel gevoeliger. Je bent gevoeliger voor prikkels van buitenaf en je merkt meer signalen op dan iemand die niet zo gevoelig is. Alle prikkels worden veel minder gefilterd dan bij de gemiddelde persoon. Je bent je bewuster van alles in en om je heen. Dit kan vermoeidheid, pijn en stress veroorzaken.

Hsp-er zijn betekend dat je fantastische karaktereigenschappen bezit. Ja inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat het karaktereigenschappen zijn

Hoe hiermee om te gaan en hoe jij deze karaktereigenschappen voor jou het beste kunt inzetten en benutten is wat ik je coach in mijn programma’s, 1op1 trajecten en coachingsgesprekken.

Heb je interesse in één van mijn trajecten of een coachingsgesprek neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar wat past bij jou.

Chakra-/aurahealing

Holistische burn out/stress coaching

Als coach wil ik graag jou kracht weer laten voelen, wil ik je laten voelen dat jij de regie over je lijf en leven hebt. Uit ervaring weet ik dat een burn out je op je knieën brengt. Er is dan maar één manier om hieruit te komen. Dit gaat in 3 fases.

Eerste fase is acceptatie dat je een burn out hebt.

Tweede fase is Hoe ga ik luisteren naar mijn lijf? Hoe ga ik haar weer lief hebben en vertrouwen.

Derde fase is Voelen dat je haar kunt vertrouwen en stappen zetten naar een nieuwe JIJ.

Als coach begeleid ik jou door deze fases heen op een holistisch wijze.
Ik kijk samen met jou naar waar je in de fases tegen aan loopt. Je bent namelijk een mens met een lijf en mindset. Deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dit vraagt een stukje bewustwording en weer durven stappen te zetten. Ik ga samen met jou kijken welk doel je wilt bereiken en dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom zet ik mijn intuïtie en mijn ervaring in om te kijken wat bij jou past. Ik luister naar je en ik ga je niet vertellen wat je “moet” doen, maar ik probeer je zelf te laten voelen wat het beste voor jou werkt en daarbij gebruik ik tips en tricks die je zouden kunnen helpen. Het belangrijkste is dat jij voelt of dit bij je past. Daarom doe ik het liefste een coachsessie in combinatie met gezonde voeding, een cardreading of aromatherapie behandeling. Ook daarin kijk ik wat het beste bij jou past. Je loopt jou eigen pad, en ik loop naast je om te kijken welke weg het beste bij jou past. Hierbij gebruik ik ook mijn intuïtie. Tijdens ons gesprek voel ik ook waar jou blokkades zitten en dat neem ik mee in de coaching.

Uiteindelijk kom jij erachter wat je kunt doen om jezelf te helpen, want alles zit al in jezelf. Jij hebt de regie over jou eigen leven. Denk jij nu, dit is wat ik nodig heb?
Neem vrijblijvend met mij contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Scroll naar top