Programma's/Trajecten

Hsp-coaching

Je vind het lastig om je grenzen te voelen of dit aan te geven.
Je hebt tijd nodig om je op te laden of zelfs te functioneren.
Je voelt sferen en stemmingen van anderen goed aan.
Mensen kunnen altijd bij je terecht, want je bent een goede luisteraar.
Je hebt moeite met grote groepen mensen, je wordt hierdoor vaak overprikkeld en overweldigd.
Harde geluiden komen anders bij jou binnen.
Je houdt alles in de gaten en ziet en hoort alles*
Je wordt diep geraakt door muziek, kunst of natuur?
Je kunt slecht tegen mensen die nep of niet oprecht zijn.

Grote kans dat je hoogsensitief bent wanneer je op de meeste vragen ja kunt beantwoorden.

Hoogsensitiviteit zijn je zintuigen en zenuwstelsel veel gevoeliger. Je bent gevoeliger voor prikkels van buitenaf en je merkt meer signalen op dan iemand die niet zo gevoelig is. Alle prikkels worden veel minder gefilterd dan bij de gemiddelde persoon. Je bent je bewuster van alles in en om je heen. Dit kan vermoeidheid, pijn en stress veroorzaken.

Hoe met dit alles om te gaan kan ik je handvaten in geven. Waardoor jij rust ervaart, energie in balans weet te houden en kom je erachter dat je een fantastisch mooie eigenschap hebt, die we in deze tijd enorm goed kunnen gebruiken. Je bent namelijk geen “vreemde eend in de bijt”

Heb je interesse neem dan contact op door op onderstaande button te klikken. We gaan dan samen kijken wat ik voor je kan doen.

Intake + 1e coachingsgesprek in mijn praktijk €85.–.

Vervolg coachingsgesprek in mijn praktijk van 1,5 uur is € 85.–.

Intake Online + 1e coachingsgesprek is € 60.–

Vervolg coachingsgesprek online €60.–

Prijzen zijn inclusief BTW. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Chakra-/Aurahealing

Het woord Chakra komt uit het Sanskriet en betekent “wiel”. Er zijn 7 hoofdchakra’s die elke invloed hebben op bepaalde lichaamfuncties en emoties. Ze nemen energie op en geven af via energiebanen in ons lichaam.

Wanneer er zich een blokkade op een chakra vormt, raken andere chakra’s overactief wat weer tot andere lichamelijke/ emotionele problemen lijdt.

Aangezien chakra’s dus invloed hebben op psychische en lichamelijke evenwicht hebben is het belangrijk dat de goed functioneren. Dat zorgt ervoor dat jij  je energiek en evenwicht voelt en ook zo leeft.

Jij, net al vele andere HSP-ers met jou, hebben moeite om de balans in energie te houden. Door de vele prikkels die je binnen krijgt, van licht, geluid, door energie van anderen oppikken raak je veel van jouw energie kwijt. Dat kan anders!!

In de chakra-healing die ik jou geeft zul je merken, voelen, ervaren dat jij weer in balans komt. Door de healing verwijder ik je blokkades die je hebt opgedaan door emoties, pijn, energie van anderen, waardoor de energiebanen weer vrij kunnen stromen. Je zult je daarom ook energieker gaan voelen en meer rust ervaren. Je zult minder snel overprikkelt zijn, beter je grenzen weten te voelen en meer zelfcompassie ervaren

Het bevordert het luisteren naar de lichaam en geest. Iets wat jij intuïtief al weet maar nog niet altijd gebruikt. Met de healing ga jij hier meer bewust van worden. Ook maakt je bewust dat je één geheel bent en in verbinding staat met elkaar en het universum.

Hoe werk ik?

Voor de healing hebben we eerst een gesprek. Ook bij healing op afstand is dat het geval. Zo weet ik welke problemen er spelen en hoe ik hierop kan inspelen.

Eerst reinig ik je energieveld en d.m.v. handoplegging ga ik al je chakra’s bij langs en heb blokkades op en zorg dat er nieuwe energie voor terug komt.

Voor een healing op afstand blijf je lekker in je eigen vertrouwde omgeving. Je gaat een ontspannen plekje zoeken en gaat heerlijk zitten of liggen. Je ontvangt de healing op afgesproken tijdstip.

Voordat we starten stuur ik je een berichtje dat ik start, waarna ik de healing begin. Na de healing hebben we even contact. Ik laat jou weten wat ik heb gevoeld/opgemerkt en laat je de 2 kaarten met bijbehorende tekst zien om zo te zien of dit klopt voor jou.

De kaarten zijn echt een toevoeging en geven vaak net meer inzichten in jezelf.

Wat kun je voelen?

Dat is voor iedereen toch weer anders. Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze warme of koude rillingen krijgen, tintelingen worden ook gevoeld. Als je niets merkt is dat niet erg en hoef jij je niet druk om te maken. Vertrouw erop dat de energie altijd aankomt en het soms even duurt voordat je lichaam hierop reageert.

Jezelf helemaal overgeven aan deze helende energie, dat is de key. Laat los en vertrouw.

Heb je interesse, neem dan contact met mij op. Dit is geheel vrijblijvend.

Behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraar.

Intake + 1e chakra healing op afstand   €30.–

Chakra-healing op afstand ( 15-30 min en 2 kaarten)          €30.–

Intake + 1e chakra healing in praktijk     €75.–

Chakra healing (in mijn praktijk 60-90 min)    €75.–

Daarnaast kun je kiezen voor:

6 healingen op afstand € 165.–

3 healingen op afstand €85.–

(het kan zijn dat ik Bach-bloesem dan wel edelstenen inzet. Dit altijd in overleg met jou)

Traject

“Keep in Balans “-chakrahealing          € 240.–

Een maand lang 2x per week een afstand chakra healing ontvangen. Om zo bij jou dieper gelegen blokkades te komen en deze op te lossen.

Sommige  blokkades zitten zo diep. Je voelt dat je ermee aan de slag moet, alleen heb je geen idee hoe je daarbij kunt komen. Met dit sessie-programma nodig ik je uit om te omarmen, los te laten en zo te healen. Stap voor stap begeleid ik je hierin. We hebben in tussenliggende tijd app contact en halverwege en ter afsluiting telefonisch contact.

Bij stress gerelateerde klachten en chronische klachten is deze sessie echt aan te raden doordat gedurende een langere periode aan je levensenergie wordt gewerkt en blokkades echt kunnen worden opgeruimd.

De sessies worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Prijzen zijn incl. BTW

Holistische burn out/stress coaching

Als coach wil ik graag jou bewust maken van je kracht en deze weer laten voelen,  voelen dat jij de regie over je lijf en leven hebt. Uit ervaring weet ik dat een burn out je op je knieën brengt. Totaal van je sokken geblazen, een lijf dat het helemaal laat afweten. Alle controle die je dacht te hebben is in één klap verdwenen. En ik weet dat er een manier is dan om hieruit te komen. Dit gaat in 3 fases.

Eerste fase is Acceptatie dat je een burn out hebt.

Tweede fase is Hoe ga ik luisteren naar mijn lijf? Hoe ga ik haar weer lief hebben en vertrouwen.

Derde fase is Voelen dat je haar kunt vertrouwen en stappen zetten naar een nieuwe JIJ.

Als coach begeleid ik jou door deze fases heen op een holistisch wijze.
Ik kijk samen met jou naar waar je in welke fases zit en waar tegen aan loopt. Je bent namelijk een mens met een lijf en mindset. Deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dit vraagt een stukje bewustwording en weer durven stappen te zetten. 

Wat doe ik?

Ik luister naar je en ik ga je niet vertellen wat je “moet” doen, maar ik probeer je zelf te laten voelen wat het beste voor jou werkt. Het belangrijkste is dat jij voelt of dit bij je past. Daarom doe ik het liefste een coachsessie in combinatie met Voetreflex, en/of een chakra healing en cardreading.  Tijdens ons gesprek voel ik ook waar jou blokkades zitten en dat neem ik mee in de coaching.

Gedurende de sessies kom jij erachter wat je kunt doen om jezelf te helpen, want alle wijsheid zit al in.

Go with the flow  en

Live the life you love

Als jij hierin veel herkenning vind?
Neem vrijblijvend met mij contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Intake + 1e coachingsgesprek mijn praktijk is voor 1,5 uur € 80.–.

Vervolg afspraken in de praktijk 1,5 uur  €80.–

Op afstand intake + 1e coachingsgesprek  1 uur € 60,–

Vervolg afspraken online 1 uur  € 60.–

(binnenkort komen er ook trajecten m.b.t. energy healing)

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Prijzen zijn incl. BTW

Voetreflexmassage

Wat is voetreflextherapie?

Voetreflexzonetherapie is al eeuwenlang een effectief gebleken natuurgeneeswijze. Het is een holistische therapie. Dat wil zeggen dat er tijdens de behandeling ruim aandacht is voor jou als mens in het geheel, en niet alleen voor de klacht. Ik maak gebruik van de reflexzones en meridianen op je voeten en onderbenen. Dit afhankelijk van de klacht.

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door massage of palperen op deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelfgenezend vermogen wordt in werking gezet. Het doel is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk. Er komt weer evenwicht tussen hoofd, hart, gevoel en lichaam. Tevens brengt het een diepe ontspanning teweeg.

Positieve effecten van voetreflextherapie

Zoals gezegd vormen lichaam en geest  een eenheid. Door middel van een voetreflexmassage kan zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid positief beïnvloedt worden. Dit in tegenstelling tot andere soorten massages waarbij er direct gericht wordt op een bepaald lichaamsdeel. Ik werk vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat gezond makende krachten ondersteund en versterkt worden. Het lichaam is vervolgens in staat zichzelf te genezen. 

Waar helpt voetreflextherapie bij?

Voetreflextherapie heeft gunstige effecten op diverse aandoeningen. 

Zo helpt het onder andere bij:

 • hoofdpijn,
 • hoofd-, schouder-, nekklachten
 • vermoeidheid, stressklachten, burnout
 • rugpijn,
 • problemen met de spijsvertering
 • depressiviteit. 
 • migraine
 • voor bijvoorbeeld MS- en reumapatiënten en kankerpatiënten is voetreflex een mooie aanvullende therapie die in veel gevallen verlichting kan geven in de klachten

Maar óók als er geen klachten zijn biedt een voetreflexmassage een heerlijke ontspanning, een verwennerij.

De massage zorgt ervoor dat jij je zich beter gaat voelen en dat het zelfherstellend vermogen wordt bevordert. Tijdens de massage merkt u het volgende:

 • Je gaat je ontspannen; stress en spanning vallen van je af
 • De pijn neemt af
 • De bloedsomloop verbetert
 • De blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven
 • De spanning in de spieren verbetert
 • De spieren in handen en voeten ontspannen
 • Het immuunsysteem verbetert
 • Verbetert de zenuwfunctie
 • Meer energie

Voetreflexmassage boeken?

Als voetreflextherapeut behandel ik diverse soorten mensen met diverse soorten klachten. Zowel volwassenen en ouderen als kinderen kunnen bij mij terecht. 

Wilt je meer informatie over een voetreflexmassage? Neem dan contact op door op onderstaand button te klikken.

Wat is voetreflextherapie niet?

Voetreflextherapie en -massage is een weldaad voor je lichaam en werkt goed als aanvulling op andere therapieën. Voetreflextherapie is geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Mijn behandelingen worden niet vergoed door uw ziekteverzekeraar.

Intake + massage (60 min) € 60,–

Vervolg consult (45 min) €45.–

De behandelingen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

 

Scroll naar boven